»Scientia ipsa potentia est!«
(Znanje je samo po sebi moč!).

Naša pisarna se veliko ukvarja z izobraževanjem, saj menimo, da brez tega danes v poslovnem svetu ni več mogoče uspeti. Prav tako menimo, kot uvodoma zapisan pregovor, da je znanje velika prednost v modernem svetu.

Sodelavci naše pisarne se veliko veliko izobražujemo, študiramo, obiskujemo seminarje, predavanja, pišemo članke ipd., ker menimo, da je izobraževanje ključ do uspeha.

Prav tako pa to pridobljeno znanje tudi delimo in ga širimo. V ta namen podjetjem in posameznikom nudimo izobraževanja na področju pogajanj, mediacij ter različnih tehnik, povezanih s tem. Prav tako naša pisarna izvaja izobraževanja na področju varstva osebnih podatkov (GDPR) in drugih vsebinskih področij.

Običajno se s predstavniki podjetij ali posamezniki dobimo na sestanku, kjer vidimo, s kakšnimi težavami se ti spopadajo in kakšno poslovno-pravno pomoč jim lahko nudimo.

Izobraževanja se vodijo kot predavanja ali kot delavnice, v vsakem primeru pa je namen, da so delavnice namenjen konkretnim rešitvam v realnem svetu in ne zgolj predavanju ex katedra, kjer mi nekaj odpredavamo ter smo sami sebi namen.

Izobraževanja vodilnih v podjetjih in njihovih zaposlenih:
  • o mediacijskih tehnikah pri reševanju notranjih ter zunanjih konfliktov,
  • o pogajanjih s strankami in glede sklepanja pogodb ter splošni pogoji poslovanja,
  • varovanje osebnih podatkov skladno z novo Uredbo o varstvu osebnih podatkov GDPR.

Katera izobraževanja ponujamo

Bolj podrobno o posameznih področjih najdete na spodnjih povezavah področij.

Vas zanima izobraževanje

Če vas zanima izobraževanje in/ali delavnica na eno od gornjih področji, nas pokličite, da se dogovorimo za sestanek in vam lahko ponudimo individualno obravnavo zaposlenih, ki bi jim te tehnike prišle prav.

Pokličite nas
+386 1 436 43 80
Pišite nam
info@op-petek.si