Bolje dobro storjeno, kot dobro rečeno.

Hermina Reihard

Vodja administracije

O sebi:

O sebi je težko govoriti, vem pa, da sem iskrena, spoštljiva, delavna, urejena, natančna, predvsem delavna. Izhajam iz revne družine in odkar pomnim, delam. Sem zelo pozitivna ženska in spoštujem vse ljudi okrog sebe. Moj moto, da brez dela ni nič, se je obrestoval na moji osebnosti, saj sem s tem dokazala, da me ljudje spoštujejo in mi zaupajo pri vseh stvareh. Živi in bodi živ v vseh pogledih.

Pretekle izkušnje

Hermina Reihard je začela delati s 15. letom v gostinstvu, da je lahko družino finančno podpirala. To delo jo je zelo veselilo. Med tem časom je uspešno opravila tečaj za menjalnico, potovala in kot gostinka delala v tudi Nemčiji tisti čas, ko so bile potrebne vize, zato se je vrnila v Slovenijo. Po vrnitvi je dobila službo v odvetniški pisarni kot tajnica. Svoj nov poklic opravlja že 20 let, še vedno z veseljem, dobro voljo in poslušnostjo.
Kot tajnica ima široko področje dela in opravlja različne delovne naloge, saj navsezadnje delo tajnika zahteva znanje, spretnosti, psihofizične sposobnosti, komunikativnost. Prva je pri telefonu, vratih, osebnih stikih, kar je sprejela z odprtimi rokami ter nasmeškom na licih.