Prometna nesreča s smrtnim izidom – kaznivo dejanje

icon22. 04. 2021/Kazensko pravo in prekrški

Velikokrat se zgodi, da je prometna nesreča vzrok za številne obtožbe, ki so napačne ali zmotne. Na kraj nesreče prispe izvedenec, ki svojo oceno ter mnenje poda tudi kasneje na sodišču in v sodni praksi je njegovo mnenje tisto, ki je v večini primerov upoštevano. Odvetniki se na tej točki trudimo, da bi dokazali tudi druge možne poteke prometne nesreče in poskušamo spremeniti izvedenčevo mnenje, kar pa je pogosto precej težko. Kot lahko vidite tudi v video posnetku, je izrednega pomena, da se s potekom vaše prometne nesreče seznani strokovnjak na tem področju, saj boste sami zelo težko uspeli na sodišču.

Vloga izvedenca je tako ključnega pomena, tako pri poteku prometne nesreče, kot tudi pri zadevah povezanih s skrbništvom, ločitvami in delitvami premoženja. Čeprav se video posnetek nanaša na primer prometne nesreče, so v njem tudi številne uporabne informacije za druga področja, kjer je vpleten izvedenec.

Če se najdete v zgodbi, ste bili tudi vi morda udeleženi v prometni nesreči in se vam zdi, da boste potrebovali pravno pomoč nas lahko pokličete na telefonsko številko +386 1 436 43 80 ali kontaktirate preko maila info@op-petek.si Dogovorili se bomo za uvodni sestanek, kjer boste prejeli nekaj osnovnih informacij in se seznanili s potekom postopka.