Ivica Petek

Računovodstvo

O sebi:

Zelo rada imam zgodnje jutranje ure, ker je vse mirno in me svež zrak napolni z energijo, ki jo potrebujem za dnevne obveznosti. Svoje delo doma ali v službi sem vedno opravljala z  veseljem in sem rada hodila v službo. Pri delu v zavarovalnici sem bila veliko v stiku z ljudmi  in sem bila vedno vesela, če so bili zadovoljni z našo storitvijo. Sedaj sem upokojena in zelo rada še včasih pomagam v odvetniški pisarni.

Pretekle izkušnje

Ivica Petek je bila zaposlena že pri več različnih podjetjih, pri katerih je izpilila svoje računovodsko znanje. Približno 5 let se je v ukvarjala predvsem z obračunom osebnih dohodkov v računovodstvu, kasneje se je ob menjavi službe zaposlila kot komercialni referent v predstavništvu za elektronske komponente RCA. Svoje izkušnje je bogatila tudi z 9 leti zaposlitve kot referentka v računovodstvu v osnovni šoli v Šiški. Nazadnje pa je delo opravljala na oddelku likvidacije škodnih primerov osebnih zavarovanj, kasneje tudi asistenčnih zavarovanj.

Svoje obširno znanje sedaj učinkovito uporablja pri opravljanju računovodskih storitev za Odvetniško pisarno Petek, d.o.o.